DE NACHTKASTELEIN

DE NACHTKASTELEIN Feestje? Drank op? Geen probleem!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 435 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Nachtkastelein. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 2:50 Waited 3 hours and never even received my order. Just got robbed. Refund please. They even marked it as delivered. I cant make international calls and this garbage app is useful to contacting support.
18 sep 2022 om 2:39 Goede service
26 aug 2022 om 8:01 Bestelling niet bezorgd.
24 aug 2022 om 21:22 Top gozer. Top bedrijf. Altijd ready.
12 aug 2022 om 4:20 De meneer die mijn bestelling kwam brengen was erg aardig! Ik had zijn call gemist. Pas een kwartier later belde ik hem terug. Hij vertelde mij dat m’n voicemail echt leuk was en kwam gelukkig weer terug. Eind goed al goed! Top service
7 aug 2022 om 23:45 Altijd keurig op tijd ! Nette bezorger. Drankjes worden koud bezorgd ik zeg TOP over het eten kan ik geen beoordeling geven !
5 aug 2022 om 0:38 Duurt iets langer omdat je verder weg woont maar alleen jammer dat jeje bier lauw krijgt
26 jul 2022 om 2:51 I reccomend them
19 jul 2022 om 1:51 Geen enkele ster voor deze oplichters na twee uur nog steeds geen levering,dus 25€ kwijt ik raad iedereen af om hier ooit iets te bestellen.
16 jul 2022 om 9:54 Top!
13 jul 2022 om 14:37 Perfect zoals altijd, heerlijke wijnen koud bezorgd en snel!
5 jul 2022 om 10:41 Snelle bezorging top