DE NACHTKASTELEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 483 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Nachtkastelein. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 2:07 Perfect
21 feb 2024 om 5:09 Er wordt totaal niet gekeken naar de opmerking die je hebt geplaatst bij de bestelling.
17 dec 2023 om 5:10 Ongelooflijk snel
23 nov 2023 om 13:58 Vind dat het bier erg slecht word aangegeven op de thuisbezorgd pagina, het lijken halve liters maar het zijn gewoon 0.33s daarnaast vind ik 17 euro voor 6 blikjes bier wel een beetje extreem
30 okt 2023 om 2:46 Echt top! Supersnelle nette levering, erg prettig contact! Zeker een aanrader als je even net te kort komt of om je avond te laten slagen! Al met al een super fijne ervaring, wij bellen en bestellen 100% nogmaals bij de nachtkastelein! Tot snel!
22 okt 2023 om 2:28 Super binnen kwartier bezorgd aan alle wensen voldaan, toppers!
19 okt 2023 om 4:04 Snel en koud. Helemaal top
8 okt 2023 om 1:10 Hele snelle bezorging en lekker koud
6 okt 2023 om 0:16 Meest
5 okt 2023 om 2:33 Was snel geleverd . Leuke bezorger . Vlotte babbel en snel
10 sep 2023 om 1:50 Om 23.19 besteld. Werd pas 01.45 bezorgd. Wij moesten bellen waar de bestelling bleef. De gene aan de telefoon kwam met rare excuses. 2de keer bellen werd de telefoon niet eens opgenomen. Vreemd te woord gestaan. Heel slecht.
10 sep 2023 om 1:44 Half twaalf besteld,is nu kwart voot 2...en nog niks binnen,niemand is te bereiken. 25 euro vind ik best veel geld!! Waar blijft het!!