DE NACHTKASTELEIN

DE NACHTKASTELEIN Feestje? Drank op? Geen probleem!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 429 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Nachtkastelein. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 4:20 De meneer die mijn bestelling kwam brengen was erg aardig! Ik had zijn call gemist. Pas een kwartier later belde ik hem terug. Hij vertelde mij dat m’n voicemail echt leuk was en kwam gelukkig weer terug. Eind goed al goed! Top service
7 aug 2022 om 23:45 Altijd keurig op tijd ! Nette bezorger. Drankjes worden koud bezorgd ik zeg TOP over het eten kan ik geen beoordeling geven !
5 aug 2022 om 0:38 Duurt iets langer omdat je verder weg woont maar alleen jammer dat jeje bier lauw krijgt
26 jul 2022 om 2:51 I reccomend them
19 jul 2022 om 1:51 Geen enkele ster voor deze oplichters na twee uur nog steeds geen levering,dus 25€ kwijt ik raad iedereen af om hier ooit iets te bestellen.
16 jul 2022 om 9:54 Top!
13 jul 2022 om 14:37 Perfect zoals altijd, heerlijke wijnen koud bezorgd en snel!
5 jul 2022 om 10:41 Snelle bezorging top
4 jul 2022 om 22:09 Fijne en snelle bezorging top mensen bedankt
30 jun 2022 om 1:02 Altijd goed als ze bier komen brengen!
26 jun 2022 om 9:24 Zoals altijd (mijn ervaring) betrouwbaar in bezorging, goede communicatie/oplossing voor wanneer iets niet op voorraad is of als het langer duurt dan aangegeven.