DE NACHTKASTELEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Nachtkastelein. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 5:23 Geen ster waardig joh, moest een ster aanklikken...
13 jun 2024 om 7:20 Duurt best lang
25 mei 2024 om 0:27 Alles na gekomen top!
3 mei 2024 om 11:26 First he didn't want to come to the approved address and I had to walk to him and even that he just left the delivery on the side walk and left. Very bad service if you ask me.
28 apr 2024 om 13:33 Toppers
12 apr 2024 om 3:48 Bestelling werd op het verkeerde adres geleverd.
25 feb 2024 om 2:07 Perfect
21 feb 2024 om 5:09 Er wordt totaal niet gekeken naar de opmerking die je hebt geplaatst bij de bestelling.
17 dec 2023 om 5:10 Ongelooflijk snel
23 nov 2023 om 13:58 Vind dat het bier erg slecht word aangegeven op de thuisbezorgd pagina, het lijken halve liters maar het zijn gewoon 0.33s daarnaast vind ik 17 euro voor 6 blikjes bier wel een beetje extreem
30 okt 2023 om 2:46 Echt top! Supersnelle nette levering, erg prettig contact! Zeker een aanrader als je even net te kort komt of om je avond te laten slagen! Al met al een super fijne ervaring, wij bellen en bestellen 100% nogmaals bij de nachtkastelein! Tot snel!
22 okt 2023 om 2:28 Super binnen kwartier bezorgd aan alle wensen voldaan, toppers!